Voor consumenten

Bij aankoop van een nieuwe computer

Bij aankoop van een nieuwe computer kunnen wij hem voor u gebruiksklaar maken zodat u onmiddellijk aan de slag kunt als u ermee thuis komt.

Het overzetten van bestanden van uw oude computer is ook mogelijk. Hiervoor dient u deze computer binnen te brengen in onze winkel en wordt een meerprijs aangerekend. In tegenstelling tot bij vele andere computerwinkels zullen wij er echter voor zorgen dat uw bestanden netjes op hun plaats staan en u niet in één of andere "back-up" of "oude pc" map hoeft te gaan zoeken. Ook e-mail, contactpersonen, favorieten/bladwijzers, enz. worden geïmporteerd indien mogelijk.

Overzetten van documenten van een oude computer die niet meer opstart is bij ons vaak toch nog mogelijk voor een meerprijs. Zelfs data van een falende (maar niet volledig defecte) harde schijf terughalen is soms mogelijk tegen een fractie van de kostprijs bij een firma die gespecialiseerd is in data recovery.

Opgelet: wij zetten nooit programma's over! Indien u over de juiste licenties beschikt (of deze opnieuw aankoopt), zullen we ze echter wel voor u herinstalleren.

Als u nog over één of meerdere randapparaten (zoals printers) beschikt die opnieuw geconfigureerd moeten worden, kunnen wij dit vaak doen vanop afstand.

Installeren van computers bij consumenten thuis doen wij niet meer, maar wij zijn ervan overtuigd dat u onmiddellijk op weg bent met uw nieuwe pc die wij gebruiksklaar hebben gemaakt!

Herstellingen

Wij herstellen de meeste merken van computers en laptops. De computer moet steeds worden binnengebracht in onze winkel voor herstelling. Wij doen geen herstellingen bij consumenten thuis.

De prijs van een herstelling varieert afhankelijk van het probleem. Als wij vinden dat uw computer het herstellen niet waard is (ook al kunnen wij de herstelling uitvoeren), zullen wij u hier eerlijk over informeren alvorens aan de herstelling te beginnen!

Software installatie en probleemoplossing

Als u bij ons een softwarepakket aankoopt, kunnen wij dit voor u installeren.

Bij softwareproblemen kunnen wij vaak ook helpen, zelfs al heeft u de software niet bij ons aangekocht. Soms kan dit vanop afstand. Neem contact met ons op om uw probleem te bespreken en te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat wij NIET doen:

Vaak krijgen wij de vraag hoe een bepaald programma werkt of hoe je een functie van het besturingssysteem moet gebruiken.

Helaas hebben wij niet de tijd om computerles te geven aan onze klanten.

Hiervoor moet u op zoek naar een leraar (of soms gewoon een familielid met iets meer computerkennis) die u op weg kan helpen met een bepaald programma.

Er zijn wellicht ook talrijke boeken geschreven over het programma dat u wenst te gebruiken die u kunt vinden in iedere boekhandel en ook online is er een enorme hoeveelheid aan (vaak gratis) studiemateriaal beschikbaar.

Voor bedrijven

Aan bedrijven leveren wij computers en randapparaten in combinatie met IT diensten en softwarelicenties.

Wij hebben zakelijke klanten (meestal zelfstandigen) die in onze winkel een computer kopen, hem eventueel gebruiksklaar laten maken en hem dan gewoon meenemen. Dit is uiteraard nog altijd mogelijk!

Hebt u echter meer noden voor uw bedrijf op het gebied van IT, dan bieden wij u graag een totaaloplossing. Alles wordt ter plaatse op uw bedrijf geïnstalleerd en ook andere diensten op locatie zijn mogelijk. Contacteer ons om uw situatie te bespreken of voor een offerte op maat!